En topplista för resan

Jag älskar att resa. Det har jag sagt förr, och jag kommer nog säga det igen. Jag skojade om att jag brukar resa inrikes och till Säffle, men jag reser ju mycket mer än så. I drömmarna främst, men även i verkligheten. Nästa resa blir antagligen till Mallis, och då till Palma de Mallorca. Eller nästa resa jag köper, jag kommer inte vänta till sommaren med att faktiskt resa, men de olika resebolagen har nu sin REA så jag skall se om jag inte kan hitta en riktigt billig resa till mallis i sommar. Det behöver inte ens vara primetime, jag är nöjd bara jag kommer till solen.  
 
Topplistan lyder:
 
  1. Sol - Det är prio ett. Inget snack alls. Jag har D-vitaminbrist i själen.
  2. Resa redan i vår - Det duger inte att vänta till sommaren. Nu nu och NU!
  3. Nytt år, nya tag. - Nu drar jag igång med livets första nyårslöfte. 
 
Det var en kort Topplista, men ack så viktig.

Oo-oo-ooh ooh oh - Du måste resa på dig

Alltså! Jag är nu förbaskad på riktigt. Jag sitter på bussen och ser sedan en äldre herre komma in på bussen. Jag tror han är långsam med flit, ingen gårså sakta. OCH han hade kryckor till hjälp. Efter ett tagbhar han hasat sin låtsat trötta lekamen tillrckligt när för at jag skall känne den After shave han borde ha haft på sig. 
 
Då säger han utan att blinka. "Kan fröken resa på sig, jag har mycket ont?"
 
Har han fött barn?! NEJ.
Har jag? Ja.
 
Det blir inget resa på sig, det blir sitta kvar. Vad vet Glenn om foglossningar? Ät dina piller, lukta bättre och sluta bråka!
Har ni sett en elakare människa? Skal JAG resa mig? Nehej du, far och flyg med dina stödstrumpor och extra nackkudde. Mig lurar du inte!
 

Gate 22 and Ready for lift off

This is your captain speaking. Today it is a WOMAN flying this plane. I repeat, it is a WOMAN. For reimbursements just mention that and it will be a fast apology. What is the world coming to? Women operating machinery? Cars? Planes? 
 
I'm scared. Ladies should not leave the house, now they are leaving the country? no!